Ανορθόγραφος ο πρόεδρος του Άρη;


Με αφορμή τα όσα έγιναν κατά του Θεώδορου Καρυπίδη από τον Γενικό Γραμματέα Εργασίας καθώς και την μήνυση και την αγωγή που πρόκειται να καταθέσει ο πρώτος κατά του δευτέρου λόγω της δυσφήμισης κατά του ίδιου του Θ. Καρυπίδη αλλά και των «κιτρινόμαυρων» γενικότερα, ο πρόεδρος του Άρη ανέβασε «ιστορία» στο Instagram μια συνομιλία που πραγματοποιήθηκε στο FaceBook.

Η «ιστορία» ανέβηκε από το προφίλ του προέδρου του Άρη. Άρα και το σκινσοτ έγινε από τον ίδιο. Καταλαβαίνουμε, καθώς όλοι χρησιμοποιούμε Facebook (ή σχεδόν όλοι), ότι ο συνομιλητής με τα blue bubbles είναι πάντοτε ο χρήστης που στέλνει τα μηνύματα ενώ με γκρι είναι όταν δέχεται κανείς μήνυμα από τα άλλα μέρη/άτομα. Εφόσον το σκρινσοτ έγινε από τον Θεώδορο Καρυπίδη και η δημοσίευση πάλι απ’ αυτόν, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο αποστολέας με τα blue bubbles είναι επίσης ο Θεώδορος Καρυπίδης.

Όπως φαίνεται, ο χρήστης με τα blue bubbles έγραψε ανορθόγραφα το μήνυμά του μπερδεύοντας, έτσι, τις σημασίες των λέξεων. Δεν θα επισημάνω πολλά αλλά 3 κύρια λάθη είναι ότι το «μιλάτε» γράφτηκε με εντελώς διαφορετική ορθογραφία που ούτως ή άλλως δεν βγάζει κανένα νόημα, τα άλλα λάθη είναι το «η πολιτική» ενώ θέλει να αναφερθεί στον πληθυντικό.

Τις πληροφορίες τις βρήκα από το SDNA, για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση δείτε: μήνυση και αγωγή Καρυπίδη σε Νεφελούδη

Σχολιάστε (επιτρέπονται ανώνυμοι σχολιασμοί)