Seniora Elis και ΙΕΚ ΑΚΜΗ [Όλη η αλήθεια]


Όλοι μας θυμόμαστε την εξεταστική περίοδο όλων των τάξεων κάθε βαθμίδας εκτός της Α’/βάθμιας εκπαίδευσης κατά τον Ιούνιο. Εκείνη την περίοδο πολλοί από τους youtubers ανεβάζουν βίντεο περί πανελλαδικών εξετάσεων. Η Seniora Elis έκανε κάτι διαφορετικό για να προτρέψει το κοινό της σύμφωνα με τα λεγόμενά της να αποτύχουν. Σήμερα, 26 Αυγούστου 2016 ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων ως αποτέλεσμα οι μαθητές να μάθουν τη σχολή της επιτυχίας τους ή την αποτυχία τους. Μία εξ αυτόν είναι –ποια άλλη;– η Seniora Elis η οποία ήθελε, κατά τον Ιούνιο, να διδάξει στο κοινό της πως και στην αποτυχία υπάρχουν δρόμοι περισσότεροι (όπως το εννοούσε) απ’ ότι στο να πετύχει κανείς την επιθυμητή σχολή του.

Από τότε, όλα τα πράγματα άλλαξαν και οι μάσκες έπεσαν. Ανακοινώθηκαν οι βάσεις σήμερα 26 Αυγούστου και η Seniora Elis ασυγκράτητη ανακοίνωσε την σχολή της επιτυχίας της στο λογαριασμό της στο Facebook. Στο παιδαγωγικό πρόκειται να σπουδάσει η δημοφιλής youtuber στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης διαγράφοντας ολοσχερώς όλα τα λεγόμενά της για τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Τώρα, όσοι κάνανε το λάθος (αν πρόκειται για λάθος) πρόκειται να εγγραφούν στο ΙΕΚ υπό της προτροπής της Seniora Elis και να χάσουν άδικα το όνειρό τους να σπουδάσουν.

Είναι γνωστό, πλέον, πόσο πιστοί γίνονται οι fans προς τους youtubers και είναι πολύ πιθανό να ακολούθησαν τα βήματα της αγαπημένης τους youtuber. Τώρα, όμως η Seniora Elis θα σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Παιδαγωγικό τμήμα. Η ίδια ισχυρίζεται πως πρόκειται να σπουδάσει και στα δυο πράγμα που φαντάζει σχεδόν ανέφικτο εφόσον το ωράριο δεν βολεύει για να ασχοληθεί τόσες πολλές ώρες με το Πανεπιστήμιο, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αλλά και με τα μοντάζ για τα βίντεό της στο YouTube.

Συμπερασματικά, όπως διαπιστώσαμε και τον Μάιο, τα βίντεό της τον Μάιο ήταν απλά μια διαφημιστική εκστρατεία από την ιδιωτική επιχείρηση για να αποπλανήσουν το κοινό της Seniora Elis ώστε να αποτύχουν οι μαθητές προκειμένου μαζέψουν πελατεία. Το ΙΕΚ είναι φυσιολογικό να κινείται κατ’ αυτόν τον τρόπο, αλλά από την άλλη πλευρά, η Seniora Elis, έδειξε το πόσο ψεύτικο πρόσωπο έχουν γενικότερα οι έλληνες youtubers προς το κοινό τους. Εκείνα τα ψεύτικα λόγια της συγκεκριμένης youtuber δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αναληθή και χυδαιότητες προκειμένου να εξυπηρετήσει διαφημιστικά συμφέροντα. Έτσι, οι έλληνες youtuber τολμάνε και μας λένε «Δεν βγάζω χρήματα από το YouTube» από την στιγμή που όλοι οι youtubers, πλέον παρέχουν μόνο διαφημιστικό υλικό όπως για παράδειγμα ο Μαλιάτσης με την CU.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Seniora Elis και ΙΕΚ ΑΚΜΗ [Όλη η αλήθεια]

  1. βασικα παει και στο παιδαγωγικο και στο ιεκ και κανει βιντεο στο youtube
    δεν τα υπολογισες σωστα.
    το οτι ειδες ενα 5λεπτο βιντεο στο youtube δεν σημαινεις οτι ξερεις ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :Ο

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε (επιτρέπονται ανώνυμοι σχολιασμοί)